Гідромасаж позбавляє хвороб та лишніх кілограмів ЗАБРОНИРОВАТЬ
Квеле Поляна
Квеле Поляна
Краєвиди біля готелю
Природа Закарпаття
Природа Закарпаття
Природа Закарпаття
Долина нарцисів
Оздоровлення та лікування
Бювет з мінеральною водою
Конференц-зал
Замки Закарпаття
Квеле Поляна
Баня
Баня

Новости

Гідромасаж позбавляє хвороб та лишніх кілограмів

 

Авторство винаходу гідрологічного або підводного масажу приписують італійським братам Джакузі. Говорять, що в одного з них після тяжкої травми дуже боліли ноги. З цієї причини чоловік майже не міг ходити. Щоб полегшити його страждання, інший брат просвердлив у ванній отвір і вставив в нього шланг, через який під тиском подавали воду. Вода циркулювала, била струменем в кінцівки хворого і йому ставало легше. Наслідки травми бистро пройшли, і брат повернувся до повноцінного життя. 

 

 

Підводний масаж ефективно позбавляють від зайвої ваги. Підводний масаж - ворог целюліту.

Щоб зкинути три-п'ять кілограмів, достатньо принйяти курс з 5-10 ванн. Причому зниження ваги внаслідок дії гідромасажу являється постійним. Якщо після процедур людина не буде переїдати, і буде виконувати комплекс фізкультурних вправ, або ходити на аеробіку, лишні кілограми до нього не повернуться. Дякуючи підвищенню тонусу шкіри, гідромасаж робить шкіру пружною, видаляє мертві клітини, шліфує, отже позбавляє целюліту.

Гідромасаж схожий на термальні води з гейзерами.

Спочатку ванну наповнюють водою. Зазвичай її температура 34-35°, але при деяких захворюваннях вода тепліша на два-три градуси. Гідромасажні ванни можуть бути місцевими (наприклад, для ніг) та загальні, в які можна зануритися повністю. Перші декілька хвилин пацієнт звикає до води, яка бульбашить, а потім лікар вмикає підводні струмені. Їх силу та напрям регулюють в залежності від необхідного рівня стимуляції тканин. Механізм дії гідромасажу дуже простий. Температурне та механічне подразнення водою викликає почервоніння шкіри, що обумовлюється значним перерозподілом крові. В результаті покращується циркуляція крові та лімфи, живлення тканин, стимулюється обмін речовин в тканинах та прискорюється розсмоктування запальних осередків. Гідромасаж покращує структуру тканин, сприяє розщепленню жирів, він знімає м'язову напругу, знижує рефлекторне збудження, зменшує схильність до спазмів та має протибольовий ефект. Він підсилює кровопостачання тканин шкіри, сприяє розсмоктуванню крововиливів та набряків, прискорює відновлення рухливості, покращує моторику шлунково-кишкового тракту, ущільнює стінки судин, відновлює їх еластичність. Після курсу гідромасажу зникає біль, проходять набряки кінцівок після переламів. Підводний масаж ефективно позбавляє від стресів, він нормалізує артеріальний тиск, покращує сон, дає заряд энергії та бадьорості. Тривалість процедури - 15-30 хвилин, курс лікування складає в средньому від 5 до 10 процедур. Декілька процедур оздоровлять, як повноцінна відпустка.

Гідромасаж рекомендують при:

- синдромі хронічної втоми;

- захворюваннях опорно-рухового апарату;

- захворюваннях нервової системи;

- порушеннях жирового обміну, при целюліті;

- порушеннях сну, безсонні;

- слабкості м'язів, в'ялій шкірі;

- набряках, почутті «втомлених» ніг;

- дизфункції кишківника;

- для загальної детоксикації організму.

Протипоказання:

- гострі інфекції, лихоманка;

- захворювання в стадії загострення;

- інфекції шкіри;

- тромбофлебіти;

- сечокам'яна хвороба;

- гіпертонічна хвороба III ступеня;

- ішемічна хвороба всіх класів;

- інфаркт міокарда;

- онкологічні захворювання.